Mededelingen & Informatie

Laatste Update: 21 september 2021 @ 00.30 uur

KLIK HIER voor het laatste politieke nieuws en video’s.

* Reacties op op het nieuws van de dag kunt u geven in het GASTENBOEK.
* Vragen of opmerkingen over JurysHomepage NieuwsBlog kunt u mailen naar contact@juryshomepage.nl

* Als er Breaking News is houden we dat bij op de pagina ACTUEEL (KLIK HIER) – Nu: Actueel nieuws uit binnen- en buitenland.

Weerbericht 21 september 2021

Dinsdagochtend schijnt de zon flink door de aanwezige sluierwolken heen. Het is droog en er staat weinig wind. Na een frisse start warmt het in de loop van de ochtend op naar 14 graden.
Dinsdagmiddag waait de wind in het noorden en midden zwak tot matig uit het westen, in het zuiden staat weinig wind uit uiteenlopende richtingen. Het weerbeeld op Prinsjesdag is vrij zonnig, maar vooral in het noorden komen ook stapelwolken voor. Het blijft overal droog en het wordt op veruit de meeste plaatsen 18 of 19 graden. Voor de tijd van het jaar zijn dit hele gebruikelijke temperaturen.
Dinsdagavond en vannacht zijn er sluierwolken, maar de nog nagenoeg volle maan is ook goed te zien. De temperatuur daalt weer flink met minima tussen 4 en 7 graden. In het westen koelt het af naar 8 tot 10 graden.
Woensdag schijnt de zon flink op de eerste dag van de astronomische herfst, maar in de ochtend is er nog wel vrij veel hoge bewolking zichtbaar. De zuidwestenwind is zwak tot matig, maar in het noordwestelijk kustgebied en bij de Wadden neemt de wind toe naar vrij krachtig, windkracht 5. De temperatuur is weer wat hoger en stijgt naar 19 graden in het noorden en lokaal 21 in het zuiden.

Bron: KNMI

* Informatie verkeer en openbaar vervoer


Translate ยป